Home
Home Dezvaluirea informatiei Realizarea gajului Site map
  21 aprilie 2018
Русский   English
  Cautare:  
 
  Cautare avansata:  
Persoane juridice
Persoane fizice-consumatori
Servicii electronice
Debitare Directa - Autopay
Telebank-Alerter
Wap-Banking
SMS-Banking
Contact-Center
ECB-online
ECB-email
ECB-informer
TeleBank - WEB
TeleBank - CRIS
TeleBank - Call Center
Tarife
Promotii active

Intrare în TELEBANK
Sistemul de deservire bancara multicanal

REALIZAREA GAJULUI
Oferte speciale

Cariera
Functii vacante

Calculator de credit
Calculator de credit

Calculator de depozite
Calculator de depozite

Oferta de monede comemorative
Oferta de monede comemorative

3D Secure
Securitatea cumparaturilor prin internet efectuate cu cardurile bancare
mun.Chişinău, MD-2001
str. Ismail, 33
Telefon - 0 800 500 20, Pentru apelurile de peste hotare (+373 22) 500-200
Fax: (+373 22) 54-88-27
Support Card 24/24 (+373 22) 500-220
E-mail: info@ecb.md, antifrauda@ecb.md
Telex:163278 ECBMD MD
SWIFT CODE: ECBMMD2X
C/F 1002600020056
TVA 0204705
SERVICII ELECTRONICE

Wap-Banking

Acum din orice colţ al lumii, în orice moment, prin intermediul  telefonului mobil clienții Băncii pot accesa și recepționa informații despre soldurile conturilor sale curente, de card, de depozit și de credit, de a obține informații despre limitele accesibile și de a vizualiza lista ultimelor tranzacții de pe cardurile sale bancare, de a recepționa cursul valutelor străine stabilite de BNM, BC "EuroCreditBank" S.A. și a sistemului TeleBANK.MD, precum și altă informație utilă.

În afara de servicii informaționale BC " EuroCreditBank " S.A. a implementat achitarea serviciilor companiei Moldcell pentru persoane fizice prin intermediul telefonului mobil (funcția WAPși WAP/GPRS), din conturile deschise în BC " EuroCreditBank " S.A. Banca nu reține comisioane pentru achitare, deoarece clientul achită numai costul mesajelor expediate - conform planului tarifar operatorului telefoniei mobile.

 

Accesul la serviciul menționat îl poate obține orice posesor al unui telefon mobil cu suportul WAP. Pentru aceasta este nevoie doar de a seta telefonul mobil și de a accesa site-ul WAP.TELEBANK.MD

 

Însa cel mai comod și econom mod de  utilizare a serviciului WAP-BANKING se realizează prin intermediul telefoanelor cu suport GPRS.

 

Detalii despre modul de setare și accesare a serviciilor WAP si GPRS prin telefoanele sale mobile clienții le pot afla de la operatorii săi de telefonie mobilă.

Eficiența și costul mic al recepționarii informației bancare prin intermediul WAP, remarcată de specialiștii băncii, face mai comod și mai accesibil acest serviciu în comparație cu alte modalități  de acces mobil la informație (cum ar fi SMS-banking, s.a.). Prin WAP-BANKING clienții vor recepționa un volum mai sporit de informație mai rapid și mai puțin costisitor. Spre exemplu, conform tarifelor operatorilor de telefonie mobilă din Moldova, navigarea pe toate paginile sistemului WAP.TELEBANK.MD va fi taxată la un preț mai redus decât costul expedierii unui SMS.

 

WAP.TELEBANK.MD - acum disponibil în trei limbi: română, rusă și engleză.

Specialiștii Băncii menționează securitatea sporită a folosirii sistemului, deoarece accesul la serviciu se efectuiază prin conectare securizată cu traficul dintre bancă și client criptat.

 

WAP-BANKING - a devenit acum încă un canal de acces la sistemul "teleBANK.MD".

Așadar, utilizatorii sistemului teleBANK.MD pot imediat accesa acest serviciu, fără a fi suplimentar înregistrați.

 

Conform declarației conducerii băncii, implementarea și dezvoltarea tehnologiilor informaționale în domeniul deservirii bancare la distanță a clienților săi reprezintă direcția strategică de activitate a BC "EuroCreditBank" S.A. Banca și pe viitor va continua să-și mențină poziția de lider în acest domeniu.

 

La momentul actual, peste o mie de clienți, abonați la sistemul teleBANK.MD, folosesc acest serviciul de deservire bancară la distanță prin intermediul Internetului, telefonului fix, faxului, iar acum și prin telefonul mobil cu suport WAP/GPRS.

 

Stiia-ti oare ca ...

Dispozitia de plata predata Bancii prin sistema ECB-Online va costa de 2 ori mai putin.

 
detalii

© 2004 All rights reserved by BC "EuroCreditBank" SA webm@ster