Despre banka

Despre Banca


BC "EuroCreditBank" S.A., inființat pe  30 septembrie 1992, este o bancă universală, care efectuează toate tipurile principale de operațiuni bancare, prezentate pe piața bancară, inclusiv deservirea  clienților persoane fizice  și  juridice,  servicii  bancare de investiții și altele.

Printre serviciile oferite sunt: credite pentru afaceri, credite imobiliare și credite de consum, emiterea cardurilor bancare, servicii de management de la distanță a conturilor, carduri de credit cu  perioadă de grație, depozite, arenda safeurilor bancare, transferuri bănești. O parte din serviciile disponibile pentru clienții noștri, în regim non-stop, sunt sistemele  moderne  de telecomunicații ECB-Online si Telebank.

Rețeaua Băncii formează 50 de birouri (8 sucursale, 42 Agenției și 18 ATMi) în 6 regiuni ale Republicii Moldova, cu Sediul situat în mun. Chișinău.
În  BC "EuroCreditBank" S.A. are aproape 300 de angajați, care au apreciat calitățile sale profesionale, capabile să adopte competenti soluții și de a rezolva orice fel de probleme, pentru servicii de calitate clientilor.

BC "EuroCreditBank" S.A. este pentru partenerii lor de garant al succesului, fiabilitate și stabilitate. Nu este doar meritul coerent lucrător colectiv, dar și un rezultat înalt de încredere manifestat din partea clienților.