searchclose menu

EuroCreditBank

Deviza noastră - Încredere şi Prosperitate!

Despre EuroCreditBank

BC "EuroCreditBank" S.A., inființată pe 30 septembrie 1992, este o bancă universală, care efectuează toate tipurile principale de operațiuni bancare, prezentate pe piața bancară, inclusiv deservirea clienților persoane fizice și juridice, servicii bancare de investiții și altele.

Printre serviciile oferite sunt: credite pentru afaceri, credite imobiliare și credite de consum, emiterea cardurilor bancare, servicii de management de la distanță a conturilor, carduri de credit cu perioadă de grație, depozite, arenda safeurilor bancare, transferuri bănești. O parte din serviciile disponibile pentru clienții noștri, în regim non-stop, sunt sistemele moderne de telecomunicații Telebank Business si Telebank.

Rețeaua Băncii formează 29 de puncte comerciale (8 sucursale, 21 agenții și 16 ATM) în 10 localități ale Republicii Moldova, cu Sediul Central situat în mun. Chișinău.
BC EuroCreditBank" S.A. are aproape 300 de angajați, care au înalte calități profesionale, capabili să adopte competente soluții de a rezolva diverse situații pentru servicii de calitate clientilor.

BC "EuroCreditBank" S.A. este pentru partenerii săi un garant al succesului, fiabilitate și stabilitate. Acesta nu este doar meritul angajaților băncii, ci și rezultatul încrederii clienților noștri.