searchclose menu
Carduri bancare pentru persoane juridice

Avantaje:

Cardurile business au încorporată tehnologia contactless care vă permite să efectuati plăti la orice comerciant din ţară sau străinătate unde este afişată sigla Visa payWave sau simbolul , prin simpla apropiere a cardului de terminalul de plată.
Contul de card deschis pe numele persoanei juridice permite ataşarea unui număr mare de carduri, precum şi parametrizarea accesului la fonduri pentru fiecare card în parte (firma poate decide dacă un card are acces total sau limitat la fondurile din contul societăţii).

EuroCreditBank pune la dispoziţia persoanelor juridice extrase lunare de cont, precum şi rapoarte detaliate privind tranzacţiile derulate de fiecare card în parte, în ţară şi străinătate, permiţând un control eficient al cheltuielilor prin card.

  • Cardurile pot fi folosite de către utilizatorii autorizati pentru efectuarea de tranzacţii comerciale şi retrageri de numerar în ţară şi oriunde în lume (se face conversia automata a sumelor în lei din contul de card în moneda ţării respective), 24/24ore, 7/7 zile;
  • rezervarea în avans de camere de hotel sau închirierea de automobile;
  • plăti diverse prin Internet.

EuroCreditBank nu percepe comision pentru tranzactii comerciale în tara şi în străinătate.

Serviciile de asistenţă Visa în situaţii de urgenţă sunt disponibile numai atunci când cardul a fost folosit pentru a achita costul calatoriei (cazare, transport etc.) în întregime sau doar parţial, călătorie pe parcursul careia a apărut necesitatea unui serviciu în regim de urgenţă.

Cardul Business

Pentru a obţine carduri Business, compania trebuie să procedeze dupa cum urmează:

  • reprezentanţii firmei contacteaza BC “EuroCreditBank” S.A. şi semnează cu banca un contract de deschidere cont de carduri Business şi lista de persoane cu nominalizarea utilizatorilor autorizaţi de card;
  • banca deruleaza procesul de emitere carduri şi înmânează instrumentele de plată utilizatorilor autorizaţi;
  • firma alimentează conturile de card după necesitate, aceasta poate fi efectuată şi la distanţă prin intermediul ECB-online.

Caracteristici:

  • Emitere card – gratis;
  • Termenul de valabilitate – 2 ani cu reînnoire automată;
  • Utilizare în ţară şi peste hotare.

Specificări legislative:

Operațiunile derulate cu Cardul Business, urmează a fi efectuate de către Deținător în strictă conformitate cu prevederile actelor normative în vigoare ale RM (Legea privind reglementarea valutară nr. 62-XVI din 21 martie 2008 și Instrucțiunea privind notificarea angajamentelor externe nr. 12 din 24.01.2020).

Tarife

Telefonul nu este validat