searchclose menu
SC Basadoro Agroteh SRL este o Societate cu capital integral privat, înființata la 27 noiembrie 2006

SC Basadoro Agroteh SRL este o Societate cu capital integral privat, înființata la 27 noiembrie 2006 , având ca obiect principal de activitate Importul si comerțul cu tehnica Agricola astfel ca: tractoare, combine pentru recoltarea vitei de vie, mașini agricole pentru vie, livada si câmp deschis de producție europeana, precum si prestarea serviciilor de reparații, si asigurarea cu piese de schimb in perioada de garanție si postgarantie.

De la începutul anului 2006 s-au încheiat primele contracte de reprezentare pe teritoriul Republicii Moldova cu producătorii lideri de tehnica agricola de origine Italiana, Franceza, Spaniola.

In anii 2007 – 2008 societatea si-a extins activitatea atât in toata republica,cit si in Federatia Rusa, iar la sfârșitul anului 2009 s-au pus bazele propriei rețele pe care urmărim sa o consolidam si sa o extindem la nivelul întregii tari. De remarcat este faptul ca in toata aceasta perioada nivelul vânzărilor a crescut considerabil.

SC Basadoro Agroteh SRL comercializează , pentru întreprinzătorii agricoli, tractoare cu puteri intre 30-310 CP, combine pentru recoltat vita de vie , diverse echipamente si utilaje agricole,accesorii pentru vie: stâlpi,sirma,foarfece de curățit, etc.

In fiecare an societatea a participat cu exponate proprii la Expoziția Internaționala Mold Agroteh. In vederea stabilirii de relații cu noi furnizori societatea participa si la expoziții in afara Republicii Moldova.

In afara comerțului cu tractoare si mașini agricole societatea prestează servicii de întreținere, reparații si transport. Consulteaza clienții in vederea obținerii finanțărilor. Prin rețeaua sa acoperă întreg teritoriul Republicii Moldova in ceea ce privește vânzarea si prestările de servicii atingând o cota de piața foarte înalta.

Importul se realizează prin contracte stabile de aprovizionare, încheiate cu fabrici producătoare , cum sunt :

  • Landini S.p.A, producător Italian de tractoare cu diverse specializări;
  • Rinieri SRL, producător de utilaje agricole pentru prelucrarea viilor si livezi;
  • Ideal SRL, producător de diverse tipuri de stropitori pentru vie,livezi sic câmp deschis;
  • Ovlac, producător Spaniol de diverse utilaje agricole;
  • Kuhn, producător Francez de diverse utilaje agricole;
  • Alma: producător Francez de combine pentru recoltat vita de vie;

Livrarea mărfurilor către clienți se face cu mijloace de transport proprii, in timp scurt si la costuri reduse.

Suntem o echipa profesionista, ce urmărește permanent cerințele clienților intr-un mod rapid si eficient, lucru care sta la bazele unui parteneriat solid si durabil.

Telefonul nu este validat