searchclose menu
Garmin Pay

Garmin Pay și Euro Credit Bank: O Nouă Modalitate de Plată Contactless

Într-un pas important către facilitarea plăților contactless, Euro Credit Bank (ECB) anunță lansarea serviciului Garmin Pay. Acesta se alătură portofoliului de opțiuni de plată digitală, oferind clienților ECB o modalitate rapidă și sigură de a face tranzacții într-un număr impresionant de locații.

Ce este Garmin Pay?

Garmin Pay este o tehnologie inovatoare care permite plăți contactless cu ajutorul ceasurilor Garmin compatibile. Aceasta deschide noi orizonturi în ceea ce privește experiența de cumpărături, punând la dispoziție o modalitate rapidă și ușoară de a face plăți în magazine, aplicații și pe site-uri.

Procesul Simplu de Utilizare

Pentru a beneficia de această facilitate, clienții ECB trebuie doar să adauge cardurile Visa în aplicația Garmin Pay și apoi să atingă pentru a plăti în orice locație care acceptă plăți contactless. Acest proces intuitiv face ca tranzacțiile să fie mai rapide și mai comode decât niciodată.

Siguranța pe Primul Loc

Utilizând cardul Visa de la ECB pentru plăți prin Garmin Pay, clienții beneficiază în continuare de cele mai înalte standarde de securitate. Instrumentele de protecție care însoțesc cardul rămân la fel de eficiente, oferind o experiență de cumpărături sigură și fără griji.

Această inovație subliniază angajamentul continuu al Euro Credit Bank de a oferi soluții de plată moderne și convenabile, adaptate nevoilor și stilului de viață al clienților săi.

Termeni și condiții de atașarea cardurilor emise de EuroCreditBank în cadrul aplicației - Garmin Pay

Telefonul nu este validat