searchclose menu
Apple Pay

Euro Credit Bank a lansat cu succes sistemul de plăți Apple Pay! Aceasta este o veste extraordinară pentru toți posesorii de carduri de credit și debit de la Euro Credit Bank, deoarece acum pot utiliza aceste carduri pentru achiziții prin intermediul Apple Pay.

Cu Apple Pay, oferim o modalitate mai ușoară și mai securizată de a efectua plăți. Nu mai este nevoie să căutați portofelul sau să inserați cardul - acum puteți plăti cu ușurință folosind dispozitivul dvs. Apple preferat.

Beneficiile utilizării Apple Pay includ:

  1. Securitate îmbunătățită: Datele cardului dvs. sunt protejate prin autentificare avansată și tehnologie de criptare.

  2. Plăți rapide și ușoare: Procesul de plată este simplificat, permițându-vă să economisiți timp în timpul cumpărăturilor.

  3. Compatibilitate universală: Puteți utiliza Apple Pay în magazine, restaurante, aplicații și site-uri web care acceptă plăți digitale.

  4. Control total asupra tranzacțiilor: Puteți monitoriza și gestiona tranzacțiile dvs. direct de pe dispozitivul dvs. Apple.

  5. Compatibilitate cu toate dispozitivele Apple: Indiferent dacă aveți un iPhone, iPad, Apple Watch sau Mac, puteți beneficia de avantajele Apple Pay.

Suntem dedicați oferirii celei mai bune experiențe clienților și credem că lansarea Apple Pay reprezintă un pas important în direcția aceasta. Pentru mai multe informații despre cum să vă activați cardul pentru Apple Pay, vă invităm să vizitați site-ul nostru web sau să contactați serviciul nostru de asistență.

Vă mulțumim că sunteți parte din comunitatea Euro Credit Bank și suntem încântați să vă oferim această facilitate inovatoare!

Termeni și condiții card EuroCreditBank în cadrul aplicației Apple Pay

Telefonul nu este validat