3D Secure

 


      Începând cu data de 01 februarie 2016, datorită noii tehnologii 3D Secure, dezvoltată de Visa International și MasterCard WorldWide oferită de BC "EuroCreditBank" SA, achizițiile dvs. online devin și mai protejate și pot fi realizate rapid, fără riscuri, .

Serviciul 3D Secure este un standard internațional de securitate dezvoltat de Visa (Verified by Visa) și MasterCard Secure Code (MasterCard Secure Code). Plătiți online în condiții maxime de siguranță cu cardurile emise de BC "EuroCreditBank" S.A., prin sistemul oferit de 3D Secure. Acest sistem adaugă protecție suplimentară tuturor achizițiilor online prin intermediul unui card de debit / de credit înzestrat cu sistemul 3D Secure.

Avantajele sistemului 3D Secure

Avantajele înregistrării și activării cardului în sistemul 3D Secure pentru achizițiile online sunt:

    Riscuri mai mici în ceea ce privește frauda online, datorită introducerii unei parole adiționale pentru procesul de achiziție online de la site-urile înregistrate cu "Verified by Visa" sau "MasterCard Secure Code".
    În cazul în care cartela dvs. va fi activă cu 3D Secure și ulterior utilizată ilegal de o terță parte într-un magazin online care nu dispune de acest sistem de protecție, titularul cardului va prevala în litigiul privind suma tranzacției (disputa va fi rezolvată cu rambursarea).
    Conexiunea și utilizarea în continuare a serviciilor "Verified by Visa" și "MasterCard SecureCode" sunt gratuite.

Cum plătiți?

Odată ce ați decis exact ce doriți să cumpărați și ați introdus produsele în coșul dvs. de cumpărături pe site-ul vânzătorului, introduceți datele BC "EuroCreditBank" S.A.

    Tipul de card: Visa, Mastercard
    Numele (la fel cum este indicat pe cartela în sine)
    Număr de card
    Data expirării cardului
    CVV2 - seria de 3 cifre de pe spatele cardului
    Un ecran separat va cere parola 3D Secure (8-14 caractere)

* Dacă autentificarea a avut succes (parola este corectă), tranzacția este trimisă pentru procesare la fel ca o tranzacție comună.


Sfat util!

Amintiți-vă parola. Aceasta va fi introdusă de fiecare dată când doriți să plătiți cu cardul dvs. pe site-urile care afișează sigla Verified by Visa şi / sau MasterCard Secure Code Secure Code;
    Utilizați pentru parola 3D Secure o altă combinație decât  codul dvs. PIN și evitați utilizarea unor date ușor de ghicit.
    Plătiți cu cardul numai în magazine online cu o bună reputație care afișează sigla 3D Secure.
    Asigurați-vă că pagina de autentificare a tranzacțiilor conține codul Verified by Visa şi / sau MasterCard Secure Code Secure și mesajul de salut primit de la activare.


Prezența unor astfel de elemente dovedește că tranzacția este autentificată de către bancă, iar informațiile nu vor fi divulgate nici unei terțe părți. Nu introduceți datele de identificare sau parola 3D Secure dacă lipsește vreunul dintre elementele menționate mai sus!

 

    Nu răspundeți la e-mailurile care vă redirecționează către site-urile de unde vi se solicită din diferite motive, informații confidențiale despre conturile dvs. bancare, numărul cardului dvs., data de expirare, codul PIN sau parola 3D Secure. Nici o bancă, magazin online sau orice altă instituție nu solicită astfel de informații prin e-mail!
    Când efectuați plăți online în locuri publice, asigurați-vă că nimeni din jurul dvs. nu poate vedea când introduceți parola 3D Secure.
    Dacă bănuiți că altcineva a avut acces la parola dvs., anunțați imediat banca.
    Evitați plățile prin carduri de la calculatoare la care au acces persoane necunoscute.

 

Activaţi serviciile on-line SecureCode EuroCreditBank: